lahaine.org

compartir

                        

Dirección corta: https://lahaine.org/fH44

Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf
  tamaño texto
Enviar por e-mail  enviar        Versión para imprimir  imprimir

traductor

12/07/2017 :: Països Catalans, Barcelona

Comunicado Radio Bronka

x Radio Bronka

Enguany, 2017, quan Ràdio Bronka fa 30 anys, ens veiem obligades a comunicar mitjançant aquest escrit la situació totalment insostenible en què ens trobem i que ens obliga a plantejar-nos molt seriosament la continuïtat d’aquesta ràdio lliure amb 30 anys d’història. Són moltes les vicissituds per les quals un col·lectiu autogestionat i llibertari com el nostre ha de passar avui dia: alimentats únicament per l’esperit de lluita i les ganes de seguir amb la nostra tasca de contrainformació, ens veiem obligats a detenir (esperem que temporalment) la nostra programació habitual amb l’objectiu de guarir, recuperar forces i reorganitzar les nostres estratègies.

Per aquest motiu, i tenint en compte que ens trobem en un moment de saturació anímica i mental com a col·lectiu, volem adreçar-nos a tota l’audiència, a totes les ràdios lliures, tant de Barcelona com a nivell estatal, a tots els col·lectius llibertaris que creuen que els mitjans lliures són un arma de comunicació contra el poder, un altaveu que permet interconnectar totes i cadascuna de les nostres lluites. Ens adrecem a totes vosaltres perquè creiem que heu de ser coneixedores de l’actual situació de la ràdio. Entenem que l’acte bàsic de la comunicació no és que el receptor absorbeixi de forma passiva i en silenci els missatges que li mana l’emissor, sinó que emissor i receptor s’intercanvïin contínuament.

Això fa que Ràdio Bronka hagi sigut, d’alguna manera, la veu de totes nosaltres, i volem saber si això ha de seguir sent així. Mantenir una mínima infraestructura que permeti emetre per FM i mantenir okupat un dial a l’àrea metropolitana de Barcelona, és per si mateix una responsabilitat i un desgast important a nivell econòmic i pel compromís, i aquest ha disminuït últimament. Per aquests motius volem informar que, a partir del 5 de juny i fins el 30 de setembre, la nostra programació habitual, incloent tots els nostres programes de producció pròpia, cessaran les seves activitats per centrar-se en la recuperació i sanejament del projecte. Tot el recolzament rebut, ja sigui econòmic, logístic o moral serà ben rebut.

Seguirem informant al llarg dels propers dies sobre l’evolució de la ràdio. Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres podeu fer-ho mitjançant aquest correu electrònic: palanterbronka@riseup.net

En este 2017, año en el que Radio Bronka cumple su 30º aniversario, hemos decidido comunicar a través de este escrito la situación insostenible en la que nos encontramos y que nos lleva a replantearnos el funcionamiento interno de esta radio libre con 30 años de historia a sus espaldas.

Son muchas las vicisitudes por las que un colectivo autogestionado como el nuestro ha de pasar en los tiempos que corren: alimentadxs solamente por el espíritu de lucha y las ganas de seguir con nuestra labor de información, hemos decidido detener, temporalmente, nuestra programación habitual con el objetivo de sanar, recuperar fuerzas y reorganizar nuestras estrategias.

Por este motivo y puesto que nos encontramos en un momento de reflexión y reestructuración como colectivo, nos dirigirnos a toda la audiencia, a todas las radios libres, tanto de Barcelona como de todos lados, a todos los colectivos libertarios que de alguna forma piensan que los medios libres son un arma de comunicación contra el poder, un altavoz que permite interconectar todas y cada una de nuestras luchas. Nos dirigimos a todas vosotras porque pensamos que debéis ser conocedoras de la actual situación de la radio.

Este momento de autochape surge ante la necesidad de reafirmarnos como un proyecto político que plantea la comunicación horizontal como herramienta de lucha.

Mantener una mínima infraestructura que permita emitir por FM y mantener okupado un dial dentro del área metropolitana de Barcelona, supone una responsabilidad importante a nivel económico y de compromiso humano que se ha visto mermado últimamente.

Por estos motivos, informamos que a partir del 19 de junio nuestra programación habitual, incluyendo todos nuestros programas de producción propia, cesarán sus actividades para centrarse en la recomposición de la radio.

Todo el apoyo, ya sea económico, logístico (técnico, informático y de difusión) y anímico será bien recibido.

Seguiremos informando de lan evolución de la radio durante este proceso. Si queréis poneros en contacto con nosotras podéis hacerlo a través de este correo electrónico:

palanteradiobronka@riseup.net

compartir

                        

Dirección corta: https://lahaine.org/fH44

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal