lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fM7W

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

30/01/2019 :: Nacionales PP.Catalans

Anna Gabriel: 'Cal revertir la situació i exercir els drets que han fet que estiguem represaliades'

x CUP
[Audio] Entrevista en Suiza a Anna Gabriel

L’ex diputada de la CUP i exiliada a Ginebra, Anna Gabriel, ha estat entrevistada avui a El Matí de Catalunya Ràdio. Gabriel ha volgut reivindicar la necessitat de convertir els judicis contra el dret a l’autodeterminació en un boomerang democràtic que acusi l’estat espanyol. “Ens necessitem convençudes que res ni ningú pot posar portes a l'exercici al dret a l'autodeterminació", ha afirmat. 

"Som la conseqüència d'un conflicte. Cal posar en el centre poder revertir la situació i exercir els drets que han fet que estiguem represaliades", ha afegit Gabriel fent referència a com s’haurien d’encarar els judicis al Tribunal Suprem i evidenciant la necessitat de treure de la centralitat la repressió i revertir-la en acció política per tal de poder exercir els drets civils, polítics i socials que nega l’estat espanyol amb la seva macrocausa contra el procés d’autodeterminació. Gabriel ha afirmat que el moment “reclama no pensar en les necessitats individuals i més en els reptes col·lectius. Em sento part d'un gruix de gent important que estan disposades a reivindicar el que vam fer l'1O i no estem disposades a baixar el cap".

Finalment, Gabriel ha conclòs amb què "Alcem-nos és la voluntat de treballar de forma col·lectiva de respondre als judicis. Hem de fer valdre la desobediència com a factor imprescindible per la consecució de drets", i ha fet una crida a fer una defensa col·lectiva dels drets a través de les mobilitzacions populars des del primer dia dels judicis. 

ESCOLTA L'ENTREVISTA SENCERA

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fM7W

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal