lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fL25

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

25/07/2018 :: Barcelona

Atac feixista amb pals contra el casal popular 3 Voltes Rebel

x Diari Jornada
Hi ha cinc feixistes i un antifeixista detinguts

 

Un grup de feixistes ha atacat aquest dimarts al vespre el casal 3 Voltes Rebel, a Nou Barris (Barcelona) quan ja havia acabat una manifestació per rebutjar les pintades i cartells de caràcter nazi que havien aparegut la nit anterior a aquest local social. Fonts del casal expliquen que des del districte els han informat que hi ha cinc dels agressors detinguts, entre els quals el que ha estat fotografiat amb una esvàstica tatuada a la panxa i que és militant de Democracia Nacional.

Testimonis de l'atac han explicat a la Jornada que, un cop acabada la manifestació, un grup d'una quinzena de nazis s'ha apropat amb actitud violenta cap al casal. Portaven pals i, segons alguns testimonis, també duien ganivets i un martell, però no ho ha pogut confirmar cap de les persones amb les quals ha parlat la Jornada.

De camí al casal, els nazis han trobat un grup d'antifeixistes que en sortia i els han atacat, tot i que de moment no hi ha constància que ningú hagi hagut de requerir atenció mèdica. Segons fonts del casal, hi havia agents de la policia municipal que han presenciat l'agressió però no l'han impedit. Hi ha hagut corredisses i moments de confusió i s'han llençat cadires d'un bar proper.

En un segon atac dels feixistes, agents de la Guàrdia Urbana sí que han actuat per fer-los fora del casal. Al cap de poc han arribat dues dotacions dels Mossos d'Esquadra. És aleshores quan els agents municipals han detingut l'antifeixista i els Mossos, cinc dels nazis que han fet l'atac.

 https://www.diarijornada.coop/actualitat/20180724/atac-feixista-pals-contra-casal-popular-3-voltes-rebel

 

 

 

 

 

 

 

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fL25

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal