lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fM31

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

11/12/2018 :: Nacionales PP.Catalans

[Cat/Cast] Alcem-nos! Aturem-ho tot el dia que comencin els judicis!

x Esquerra Independentista
“La movilización tiene que empezar desde el primer día del juicio, tiene que ser general en todo el territorio, en todos los Països Catalans

Catalan

L’Esquerra Independentista i el conjunt d’organitzacions vinculades cridem a “aturar-ho tot” a l’inici del judici

Emplacem a totes les forces polítiques, socials i sindicals a començar els preparatius per planificar les mobilitzacions i aturades.

Diverses organitzacions vinculades a l’Esquerra Independentista hem presentat avui l’estratègia de mobilitzacions de cara als judicis del Tribunal Suprem contra el procés d’autodeterminació de Catalunya i cridem a “aturar-ho tot” i a mobilitzar-nos des del primer dia per alterar la normalitat quotidiana i econòmica del país.

Carles Riera, diputat de la CUP Crida Constituent, ha posat de manifest que la defensa durant els judicis ha de consistir en una acusació a l’Estat espanyol i una reivindicació de l’exercici del dret a l’autodeterminació: “Ho vam fer i ho tornaríem a fer, per la independència i els drets civils i polítics, vulnerats constantment per l’Estat espanyol, que demostra dia rere dia que és un estat profundament antidemocràtic”.

A la roda de premsa de presentació de la campanya Alcem-nos, l’Esquerra Independentista hem cridat a convertir els judicis en un “boomerang democràtic” i a activar la mobilització popular per fer front a la vulneració de drets polítics i civils a través de la resistència activa i de la desobediència civil de la població per tal de denunciar un judici que forma part d’una macrocausa general en contra del dret a l’autodeterminació i que atempta contra els drets democràtics fonamentals.

Per aquest motiu, l’Esquerra Independentista fem una crida, ja des d’ara, a la mobilització popular, a alçar-se contra la retallada de drets polítics i civils, i a aturar-ho tot des del primer dia del judici, amb el 3 d’octubre com a referent quant a amplitud de la mobilització. “La mobilització ha de començar des del primer dia del judici, ha de ser general arreu del territori, a tots els Països Catalans, i ha de tenir incidència en la vida econòmica i social”, ha afirmat Laia Casas, portaveu del SEPC.

Per això, hem emplaçat a totes les forces polítiques, socials i sindicals a començar els preparatius per planificar les mobilitzacions i aturades descentralitzades mentre duri el judici.

La campanya iniciarà el proper 19 de desembre amb un acte multitudinari al Teatre Poliorama, a Barcelona, i després s’estendrà arreu del territori.

La Taula de l’Esquerra Independentista està formada per Alerta Solidària, Arran, Cos, CUP, Endavant Osan i SEPC, i les organitzacions que s’han adherit a la campanya són: Constituents per la Ruptura, Crida Constituent, La Forja, Lluita Internacionalista, Pirates i Poble Lliure.

Castellano

La Izquierda Independentista y el conjunto de organizaciones vinculadas llamamos a “pararlo todo” al inicio del juicio

Emplazamos a todas las fuerzas políticas, sociales y sindicales a empezar los preparativos para planificar las movilizaciones y paradas.

Varias organizaciones vinculadas a la izquierda Independentista hemos presentado hoy la estrategia de movilizaciones de cara a los juicios del Tribunal Supremo contra el proceso de autodeterminación de Cataluña y llamamos a “pararlo todo” y a movilizarnos desde el primer día para alterar la normalidad cotidiana y económica del país.

Carles Riera, diputado de la *CUP , ha puesto de manifiesto que la defensa durante los juicios tiene que consistir en una acusación al Estado español y una reivindicación del ejercicio del derecho a la autodeterminación:

“Lo hicimos y lo volveríamos a hacer, por la independencia y los derechos civiles y políticos, vulnerados constantemente por el Estado español, que demuestra día detrás día que es un estado profundamente antidemocrático”.

A la rueda de prensa de presentación de la campaña Levantémonos, la Izquierda Independentista hemos llamado a convertir los juicios en un “*boomerang democrático” y a activar la movilización popular para hacer frente a la vulneración de derechos políticos y civiles a través de la resistencia activa y de la desobediencia civil de la población para denunciar un juicio que forma parte de una *macrocausa general en contra del derecho a la autodeterminación y que atenta contra los derechos democráticos fundamentales.

Por este motivo, la Izquierda Independentista hagamos un llamamiento, ya desde ahora, a la movilización popular, a levantarse contra el recorte de derechos políticos y civiles, y a pararlo todo desde el primer día del juicio, con el 3 de octubre como referente en cuanto a amplitud de la movilización.

“La movilización tiene que empezar desde el primer día del juicio, tiene que ser general en todo el territorio, en todos los Països Catalans, y tiene que tener incidencia en la vida económica y social”, ha afirmado Laia Casas, portavoz del *SEPC.

Por eso, hemos emplazado a todas las fuerzas políticas, sociales y sindicales a empezar los preparativos para planificar las movilizaciones y paradas descentralizadas mientras dure el juicio.

La campaña iniciará el próximo 19 de diciembre con un acto multitudinario en el Teatro *Poliorama, en Barcelona, y después se extenderá en todo el territorio.

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fM31

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal