lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/eM1t

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

15/11/2014 :: Nacionales PP.Catalans

[Cat/Cast] El Banc Expropiat de Gràcia en peligro de desalojo

x Banc Expropiat de Gràcia
A partir de hoy día 15 el desalojo del Banc Expropiat de Gràcia se puede producir en cualquier momento. Hoy habrá concentración de apoyo a las 12:00

Data de desallotjament del Banc Expropiat per a la 2ª quinzena de novembre

NO MARXAREM

El desallotjament del Banc Expropiat es podrà produir en qualsevol moment de la 2ª quinzena de novembre. Ja tenim la data, però no ens entristeix ens encoratja. Igual que vam aprendre amb Can Vies, és en les situacions més dures que podem donar el millor de nosaltres mateixes. Desallotjament com a oportunitat, com a repte, com a declaració d’intencions. I és que no sabem viure la vida d’una altra manera, perquè quan hem crescut des de la derrota negar-nos a obeir els seus mandats és pura necessitat. És un primer pas, però prou important.
Per això tenim ben clar des del principi que resistirem aquest desallotjament.

 

RESISTIREM

Portem més d’un any preparant aquest desallotjament. Durant aquest temps han desallotjat La Carboneria i l’Ateneu de l’Eixample; amb Can Vies ho van intentar i entre totes ho vam aturar. Han sigut temps intensos que ens han marcat molt a les persones que habitem el Banc Expropiat. Experiències que ens han fet pensar i repensar com ens imaginàvem un futur desallotjament del Banc Expropiat. Ara ja no tenim temps per a somiar més, encara millor, ara és l’hora de construir entre totes aquesta resistència.

Les companyes del Casal Popular Tres Lliris també es troben sota amenaça de desallotjament; no ens cansarem de dir-ho: defensar el Banc Expropiat ha de ser també defensar el Casal Popular Tres Lliris, perquè no entenem la nostra resistència sinó és colze a colze amb les nostres germanes del Casal igual que sabem que elles també estan amb nosaltres.

 

US NECESSITEM

Fa uns mesos els hi demanàvem a les companyes de Can Vies que resistissin perquè defensar el seu espai era defensar tots els altres centres socials. Ara ens sentim una mica amb la mateixa responsabilitat.
Amb el desallotjament del Banc Expropiat està molt més en joc que només aquest espai, nosaltres ho sabem i els que ens volen desallotjar també.
Serà al carrer, perquè no pot ser en cap altre lloc, on es tornaran a mesurar les forces entre aquest vell món que agonitza i aquell que estem intentant construir des de mil òptiques i llocs diferents. És una gran responsabilitat que sabem que no podem portar soles, per això us necessitem perquè el Banc Expropiat també sou vosaltres amb totes les accions contra Catalunya Caixa el passat any; perquè són les Xarxes d’Aliments que comencen a brotar arreu; perquè són els 9 bancs expropiats que ja existeixen pel territori i que s’han de multiplicar fins l’infinit.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i aturem el desallotjament.

 

Defensem el que estimem! Preparem-nos per a la resistència! No marxarem, resistirem, us necessitem…


____________________________________________________________________________________--

[Castellano]

Fecha de desalojo del Banco Expropiado para la 2ª quincena de noviembre

NO nos marchamos

El desalojo del Banco Expropiado se puede producir en cualquier momento de la 2ª quincena de noviembre. Ya tenemos la fecha, pero no nos entristece, nos alienta. Igual que aprendimos con Can Vies, son en las situaciones más duras que podemos dar lo mejor de nosotras mismas. Desalojo como oportunidad, como reto, como declaración de intenciones. Y es que no sabemos vivir la vida de otra manera, porque cuando hemos crecido desde la derrota negarnos a obedecer sus mandatos es pura necesidad. Es un primer paso, pero lo suficientemente importante. Por eso tenemos bien claro desde el principio que resistiremos este desalojo.

 
Resistiremos

Llevamos más de un año preparando este desalojo. Durante este tiempo han desalojado La Carbonería y el Ateneo del Eixample; con Can Vies lo intentaron y entre todas lo detuvimos. Han sido tiempos intensos que nos han marcado mucho a las personas que habitamos el Banco Expropiado. Experiencias que nos han hecho pensar y repensar cómo nos imaginábamos un futuro desalojo del Banco Expropiado. Ahora ya no tenemos tiempo para soñar más, aún mejor, ahora es la hora de construir entre todas esta resistencia.

Las compañeras del Casal Popular Tres Lirios también se encuentran bajo amenaza de desalojo; no nos cansaremos de decirlo: defender el Banco Expropiado debe ser también defender el Casal Popular Tres Lirios, porque no entendemos nuestra resistencia sino es codo a codo con nuestras hermanas del Casal igual que sabemos que ellas también están con nosotros.

 
OS NECESITAMOS

Hace unos meses les pedíamos a las compañeras de Can Vies que resistieran porque defender su espacio era defender todos los demás centros sociales. Ahora nos sentimos un poco con la misma responsabilidad. Con el desalojo del Banco Expropiado está mucho más en juego que sólo este espacio, nosotros lo sabemos y los que nos quieren desalojar también. Será en la calle, porque no puede ser en ningún otro lugar, donde se volverán a medir las fuerzas entre este viejo mundo que agoniza y aquel que estamos intentando construir desde mil ópticas y lugares diferentes. Es una gran responsabilidad que sabemos que no podemos llevar solas, por eso os necesitamos para que el Banco Expropiado también sois vosotros con todas las acciones contra Catalunya Caixa el pasado año; porque son las Redes de Alimentos que empiezan a brotar partes; porque son los 9 bancos expropiados que ya existen por el territorio y que se han de multiplicar hasta el infinito.

Poneros en contacto con nosotros y pararemos el desalojo.

 
Defendemos lo que amamos! Preparémonos para la resistencia!
No marcharemos, resistiremos, os necesitamos ...

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/eM1t

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal