lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fM9R

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

20/02/2019 :: Nacionales PP.Catalans

[Cat/Cast] La CUP fa una crida a participar a la Vaga General del 21F

x CUP
Hace falta que salimos las calles para hacer prevalecer nuestros derechos políticos, sociales y laborales

Catala

La CUP Crida Constituent fa una crida a participar a la Vaga General convocada pels sindicats I-CSC i Ustec aquest proper dijous 21 de febrer i anima a totes les treballadores a sumar-se de manera intensiva als comitès de vaga convocats als barris, ciutats i centres de treball d’arreu del territori. 

El diputat de la CUP Crida Constituent, Vidal Aragonés, ha recordat que la Vaga General està legalment convocada i que avui s’ha fet pública l’Ordre de serveis mínims del Departament de Treball, que determina els serveis mínims de tots els departaments, organismes o entitats de la Generalitat i també el serveis mínims de tots els serveis que es consideren essencials. El fet que hi hagi firmat el Decret de serveis mínims per part de l’òrgan competent “és una prova més que la vaga està legalment convocada” i “interpel·la a totes les treballadores, malgrat alguns sindicats i algunes empreses intentin desmobilitzar argumentant que com que no hi ha representació del sindicat convocat a l’empresa no es pot fer vaga”.

En aquest sentit, Aragonés ha reiterat que la CUP defensa que la lluita pels drets laborals i socials està intrínsecament relacionada amb la lluita pels drets civils i polítics, inclòs, per suposat, el dret a l’autodeterminació i el seu exercici. En la mesura que l’Estat utilitza la repressió per negar aquests drets civils i polítics, està negant les eines a la classe treballadora i la resta de classes populars per poder defensar i exercir tots els seus drets. ”L’estat espanyol és un estat que prioritza la dictadura del capital i de la Troika als interessos de la classe treballadora. Cal que sortim els carrers per fer prevaldre els nostres drets polítics, socials i laborals”, ha assegurat Aragonés. 

Castellano

La CUP  hace un llamamiento a participar a la Huelga General convocada por los sindicatos I-CSC y Usteceste próximo jueves 21 de febrero y anima a todas las trabajadoras a sumarse de manera intensiva a los comités de huelga convocados a los barrios, ciudades y centros de trabajo de todo el territorio. 

El diputado de la CUP , Vidal Aragonés, ha recordado que la Huelga General está legalmente convocada y que hoy se ha hecho pública la Orden de servicios mínimos del Departamento de Trabajo, que determina los servicios mínimos de todos los departamentos, organismos o entidades de la Generalitat y también el servicios mínimos de todos los servicios que se consideran esenciales.

El hecho que haya firmado el Decreto de servicios mínimos por parte del órgano competente “es una prueba más que la huelga está legalmente convocada” y “interpela a todas las trabajadoras, a pesar de algunos sindicatos y algunas empresas intenten desmovilizar argumentando que como que no hay representación del sindicato convocado a la empresa no se puede hacer huelga”.

En este sentido, Aragonés ha reiterado que la CUP defiende que la lucha por los derechos laborales y sociales está intrínsecamente relacionada con la lucha por los derechos civiles y políticos, incluido, por supuesto, el derecho a la autodeterminación y su ejercicio. En la medida que el Estado utiliza la represión para negar estos derechos civiles y políticos, está negando los aperos en la clase trabajadora y el resto de clases populares para poder defender y ejercer todos sus derechos. ”El estado español es un estado que prioriza la dictadura del capital y de la Troika a los intereses de la clase trabajadora. Hace falta que salimos las calles para hacer prevalecer nuestros derechos políticos, sociales y laborales”, ha asegurado Aragonés.

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fM9R

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal