lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fQ3R

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

21/01/2020 :: Nacionales PP.Catalans

[Cat/Cast] Tsunami Democràtic anuncia una nova onada de mobilitzacions

x LLibertat.Cat
Creen que la presión mediática, política y social de las acciones han contribuido a evidenciar el conflicto entre Catalunya y el Estado español.

Traducción A Bas para La Haine

Catala

Tsunami Democràtic ha manifestat en un comunicat que "es prepara per a una nova fase de protestes", tot dient "Comença la segona onada". Ara bé, puntualitza que "les accions estaran dissenyades per assolir uns objectius polítics, operatius i comunicatius concrets en el marc dels drets, la llibertat i l'autodeterminació".

En el text, apunta que "segueix actiu, reflexiu i propositiu refermant-se en la necessitat de treballar a mig i llarg termini, amb independència dels calendaris i l'agenda dels partits, governs i judicatura".

Assegura que ha fet una reflexió "pausada de la situació política i ha revisat els seus encerts i errors per convertir-los en aprenentatges per avançar en l'eficàcia de les seves accions.".

Considera que durant la primera etapa, ha contribuït a un canvi substancial de l'estat d'ànim del moviment independentista, remarcant que "la força de la gent ha recuperat la iniciativa".

També assenyala que ha explorat noves formes de protesta que ha servit per reforçar la xarxa ciutadana sorgida de l'1-O. "La campanya s'ha establert com un dels espais més unitaris i transversals del sobiranisme, aquest és un valor que cal preservar.

Creuen que la pressió mediàtica, política i social de les accions han contribuït a evidenciar el conflicte entre Catalunya i l'Estat espanyol. També internacionalment, i a establir sinergies amb d'altres moviments similars d'arreu del món.

Asseguren que "s'ha conseguit imposar una agenda i un marc polític propis: prova irrefutable és com ha calat el lema -Spain, sit and talk- i el govern espanyol ha reconegut l'existència d'un conflicte amb Catalunya però constata que malgrat les promeses d'espais de diàleg, no s'aturen les resolucions judicials, la violència estructural, ni la persecució ideòlogica i política"

Castellano

Tsunami Democrátic ha manifestado en un comunicado que "se prepara para una nueva fase de protestas", diciendo "Empieza la segunda oleada". Ahora bien, puntualiza que "las acciones estarán diseñadas para lograr unos objetivos políticos, operativos y comunicativos concretos en el marco de los derechos, la libertad y la autodeterminación".

En el texto, apunta que "sigue activo, reflexivo y propositivo arreciándose en la necesidad de trabajar en medio y largo plazo, con independencia de los calendarios y la agenda de los partidos, gobiernos y judicatura".

Asegura que ha hecho una reflexión "pausada de la situación política y ha revisado sus aciertos y errores para convertirlos en aprendizajes para avanzar en la eficacia de sus acciones.".

Considera que durante la primera etapa, ha contribuido a un cambio sustancial del estado de ánimo del movimiento independentista, remarcando que "la fuerza de la gente ha recuperado la iniciativa".

También señala que ha explorado nuevas formas de protesta que ha servido para reforzar la red ciudadana surgida del 1-O. "La campaña se ha establecido como uno de los espacios más unitarios y transversales del sobiranisme, este es un valor que hay que preservar.

Creen que la presión mediática, política y social de las acciones han contribuido a evidenciar el conflicto entre Catalunya y el Estado español. También internacionalmente, y a establecer sinergias con otros movimientos similares de todo el mundo.

Aseguran que "se ha conseguit imponer una agenda y un marco político propios: prueba irrefutable es cómo ha calado el lema -Spain, sit and talk- y el gobierno español ha reconocido la existencia de un conflicto con Cataluña pero constata que a pesar de las promesas de espacios de diálogo, no se paran las resoluciones judiciales, la violencia estructural, ni la persecución ideòlogica y política"

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fQ3R

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal