lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fO7B

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

03/09/2019 :: Nacionales PP.Catalans

El activista en huelga de hambre que ha atravesado Europa a pie llega al parlamento de Bruselas

x Gerard Sesé / La República
Jorge Fernández ha perdido 29 kilos y ha sido 64 días sin ingerir sólidos y ha sido recibido en Waterloo por el presidente Puigdemont

L’activista en vaga de fam que ha atravessat Europa a peu arriba al parlament de Brussel·les

Jorge Fernández ha perdut 29 quilos i ha estat 64 dies sense ingerir sòlids i ha estat rebut a Waterloo pel president Puigdemont

 Carles Puigdemont rep l'activista Jorge Fernández a Waterloo

En Jorge Fernández, activista internacional pels drets humans, conegut per la seva anterior acció (va estar sense menjar més de 50 dies a plaça Catalunya per a exigir al consistori municipal un seguit de mesures per a millorar les condicions de vida i les ajudes a les persones sense sostre) ha tornat a aconseguir una nova gesta aquest cop per a reclamar la llibertat de Catalunya i de l’activista Julian Assange.

Va iniciar la seva particular peripècia el 2 de juliol un cop acabada la manifestació independentista davant del parlament europeu.

A base de cafè, sucre i Aquarius, el gallec ha fet trams intermitents de 5 quilòmetres fins a arribar a l’altre Europarlament, el de Brussel·les després de 64 dies en vaga de fam una travessia de més de 450 quilòmetres.

Avui l’activista ha arribat en primer lloc a Waterloo acompanyat d’activistes d’ANC, de represaliats dels CDR, de la lluita sindical, i un representant de la colla castellera Xiquets de Torredembarra, i altres activistes per les llibertats europeus. A Waterloo han estat rebuts pel Molt Honorable President Carles Puigdemont. L’audiència s’ha estès a partir de les 11 del matí i han estat parlant de la internacionalització del Procés, de Dret internacional, de la situació de la defensa, de les llibertats i en especial de la llibertat d’expressió, i del dret a decidir, sense oblidar la situació de les famílies vulnerables i la criminalització dels mitjans de comunicació assimilada a la repressió neofranquista que està patint Catalunya. Els activistes també han aprofitat per a saludar al President en nom de les múltiples persones que li volien mostrar el seu suport, i dir-li que no està sol.

A continuació, els activistes han finalitzat la caminada, acompanyant a Jorge Fernández en el tram final fins a Brussel·les, on han denunciat els més de dos milions de vots defraudats en les passades Eleccions europees i han demanat la llibertat per a Julien Assange fins a que han estat ‘expulsats cordialment’ per portar les banderes i pancartes exigint la llibertat dels presos polítics catalans, i sense poder miccionar davant el Parlament Europeu, intenció que havia expressat l’activista Jorge Fernández, han hagut de marxar.

Ara, de camí de tornada a Barcelona, en Jorge té previst ingressar a l’hospital, on li han fet proves per comprovar el seu estat de salut. En una piulada, en Jorge explica que ara pesa 74 quilos, per tant, n’ha perdut 29, ja que i va començar amb 103.

Rai López Calvet @RaiLopezCalvet · 14h

L'amic Jorge Fernández @ChalecosAmarill , ha complert el seu objectiu d'arribar a Casa de la República!
Muchas felicidades hermano!

©halecos Amarillosᴳᴸᴼᴮᴬᴸ ʷAͤNͣOͬNͤYˡMͤOᵍUͥSͦⁿ@ChalecosAmarill

Un fuerte abrazo Rai de parte de todas , vamos a por los 2kms que nos faltan al @Europarl_ES y lo celebrare con un yogurt

©halecos Amarillosᴳᴸᴼᴮᴬᴸ ʷAͤNͣOͬNͤYˡMͤOᵍUͥSͦⁿ@ChalecosAmarill

Un fuerte abrazo Rai de parte de todas , vamos a por los 2kms que nos faltan al @Europarl_ES y lo celebrare con un yogurt

El activista en huelga de hambre que ha atravesado Europa a pie llega al parlamento de Bruselas

Jorge Fernández ha perdido 29 kilos y ha sido 64 días sin ingerir sólidos y ha sido recibido en Waterloo por el presidente Puigdemont

 Carles Puigdemont recibe el activista Jorge Fernández en Waterloo

En Jorge Fernández, activista internacional por los derechos humanos, conocido por su anterior acción (estuvo sin comer más de 50 días en plaza Catalunya para exigir al consistorio municipal una serie de medidas para mejorar las condiciones de vida y las ayudas a las personas sin techo) ha vuelto a conseguir una nueva hazaña esta vez para reclamar la libertad de Cataluña y del activista Julian Assange.

Inició su particular peripecia el 2 de julio una vez acabada la manifestación independentista ante el parlamento europeo.

A base de café, azúcar y Aquarius, el gallego ha hecho tramos intermitentes de 5 kilómetros hasta llegar al otro Europarlamento, el de Bruselas después de 64 días en huelga de hambre una travesía de más de 450 kilómetros.

Hoy la activista ha llegado en primer lugar a Waterloo acompañado de activistas de ANC, de represaliados de los CDR, de la lucha sindical, y un representante de la colla castellera Xiquets de Torredembarra, y otros activistas por las libertades europeos. A Waterloo han sido recibidos por el Muy Honorable Presidente Carles Puigdemont. La audiencia se ha extendido a partir de las 11 de la mañana y han estado hablando de la internacionalización del Proceso, de Derecho internacional, de la situación de la defensa, de las libertades y en especial de la libertad de expresión, y del derecho a decidir, sin olvidar la situación de las familias vulnerables y la criminalización de los medios de comunicación asimilada a la represión neofranquista que está sufriendo Cataluña.

A continuación, los activistas han finalizado la caminata, acompañando a Jorge Fernández en el tramo final hasta Bruselas, donde han denunciado los más de dos millones de votos defraudados en las pasadas Elecciones europeas y han pedido la libertad para Julien Assange hasta a que han sido expulsados cordialmente 'para llevar las banderas y pancartas exigiendo la libertad de los presos políticos catalanes, y sin poder orinar ante el Parlamento Europeo, intención que había expresado el activista Jorge Fernández, han tenido que irse.

Ahora, de camino de vuelta a Barcelona, en Jorge tiene previsto ingresar en el hospital, donde le han hecho pruebas para comprobar su estado de salud. En un tuit, Jorge explica que ahora pesa 74 kilos, por lo tanto, ha perdido 29, ya que y comenzó con 103.

Rai López Calvet @RaiLopezCalvet · 14h

L'amic Jorge Fernández @ChalecosAmarill , ha complert el seu objectiu d'arribar a Casa de la República!
Muchas felicidades hermano!

https://www.larepublica.cat/lactivista-en-vaga-de-fam-que-ha-atravessat-europa-a-peu-arriba-al-parlament-de-brusselles/

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fO7B

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal