lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fX1a

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

28/02/2021 :: País Valencià

El Consell d’Europa difon una alerta pels periodistes colpejats durant les protestes per Hasel a Val

x Agencias
Dos periodistes van denunciar que havien estat colpejats amb porres per la policia

Per: Europa Press

Aquest diari existeix perquè més de vint mil lectors han decidit que poden i volen pagar cinc euros el mes perquè tots rebeu tota la informació amb accés obert. Però no n'hi ha prou. En necessitem més. Tu ho vols i pots? Fes-te'n subscriptor ací.

La Plataforma per a la protecció de periodistes del Consell d’Europa ha difós una alerta sobre el cas de dos periodistes colpejats per policies antidisturbis en les protestes contra l’empresonament del raper Pablo Hasel dutes a terme a València.

L’organisme recorda que “el 18 de febrer de 2021, dos periodistes que cobrien les protestes contra la violència policíaca i la detenció i condemna del raper Pablo Hasel a València van denunciar haver estat colpejats amb porres per la policia antidisturbis mentre estaven de servei”. Al·ludeix als casos de Mar Segura, periodista del programa ‘Pròxima Parada’ d’À Punt, que va dir que va ser carregada i colpejada a la cama quan va acabar una transmissió en directe amb el telèfon mòbil i de Sergi Pau, editor del mitjà de notícies digital València Extra, que va informar que li van colpejar en la motxilla malgrat portar una identificació de premsa en el coll.

L’alerta parteix del comunicat difós per la Unió de Periodistes Valencians condemnant la “desproporcionada” actuació policíaca contra periodistes que es van identificar davant els agents com a representants de mitjans de comunicació i reclamant una investigació sobre els fets a la Delegació de Govern del País Valencià.

https://www.vilaweb.cat/noticies/consell-europa-alerta-periodistes-protestes-hasel-valencia/

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fX1a

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal