lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fM7K

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

29/01/2019 :: Nacionales PP.Catalans

El independentismo en bloque apoya la huelga que coincidirá con el comienzo del juicio

x Vilaweb
ERC, JxCat, la CUP, ANC, Òmnium y la USTEC, ya se han adherido

Por Vilaweb

L’independentisme en bloc dóna suport a la vaga que coincidirà amb el començament del judici

La vaga general convocada per la Intersindical-CSC pot convertir-se en la primer gran acció de protesta contra el judici dels presos polítics. Planificada entre els dies 5, 6 i 7 de febrer, quan es compliran set anys de l’aprovació de la reforma laboral del PP i previsiblement s’iniciarà el judici, l’acció ha rebut el suport de les principals organitzacions independentistes. Les últimes, els partits polítics que formen el govern, ERC i Junts per Catalunya.

Esquerra Republicana@Esquerra_ERC

Tot el nostre suport a la convocada per la @I_CSC! Compartim les raons socials i laborals per les quals es convoca la vaga

Intersindical-CSC @I_CSC

S'acosta una #VagaGeneral!!!! https://www.intersindical-csc.cat/2019/01/25/la-intersindical-csc-convoca-vaga-general-la-primera-setmana-de-febrer/ …

63814:57 - 28 ene. 2019Información y privacidad de Twitter Ads

437 personas están hablando de esto

Avui els republicans han explicat que comparteixen les raons de caire social i laboral que sostenen la vaga, com la ‘derogació completa’ de la reforma laboral del PP i que ‘el govern del PSOE manté’, ha dit Marta Vilalta, portaveu d’ERC.

Per la seva banda, Junts per Catalunya, a través d’Albert Batet, també ha assegurat el suport ‘a totes les mobilitzacions permanents de denúncia del judici injust’ de l’1 d’octubre, en referència a la convocatòria de vaga per part de la Intersindical-CSC, i ha afirmat que JxCat ‘sempre estarà al costat de la unitat d’acció’.

La CUP divendres mateix ja va adherir-se a la crida del sindicat: ‘Sobren raons per una vaga general’, va explicar el diputat de la CUP Carles Riera en un comunicat de la formació aquest divendres. Els cupaires es van comprometre també a treballar perquè tingui el màxim de seguiment perquè consideren que els drets socials i laborals ‘estan amenaçats des de fa temps’ i que els drets civils i polítics ‘estan en perill’.

Entre les entitats civils que s’han adherit a la vaga, també hi consten l’ANC i Òmnium, qui ja van afegir-s’hi el dia de l’anunci, i avui ha estat el torn del sindicat Unió de Sindicats de Treballadors de l’Ensenyament de Catalunya (USTEC)

La huelga general convocada por la Intersindical CSC puede convertirse en la primer gran acción de protesta contra el juicio de los presos políticos. Planificada entre los días 5, 6 y 7 de febrero, cuando se cumplirán siete años de la aprobación de la reforma laboral del PP y previsiblemente se iniciará el juicio, la acción ha recibido el apoyo de las principales organizaciones independentistas. Las últimas, los partidos políticos que forman el gobierno, ERC y Junts per Catalunya.

Esquerra Republicana@Esquerra_ERC

Tot el nostre suport a la convocada per la @I_CSC! Compartim les raons socials i laborals per les quals es convoca la vaga

Intersindical-CSC @I_CSC

S'acosta una #VagaGeneral!!!! https://www.intersindical-csc.cat/2019/01/25/la-intersindical-csc-convoca-vaga-general-la-primera-setmana-de-febrer/ …

63814:57 - 28 ene. 2019Información y privacidad de Twitter Ads

437 personas están hablando de esto

Hoy los republicanos han explicado que comparten las razones de carácter social y laboral que sostienen la huelga, como la ‘derogación completa’ de la reforma laboral del PP y que ‘el gobierno del PSOE mantiene’, dijo Marta Vilalta, portavoz de ERC .

Por su parte, Junts per Catalunya, a través de Albert Batet, también ha asegurado el apoyo ‘a todas las movilizaciones permanentes de denuncia del juicio injusto’ del 1 de octubre, en referencia a la convocatoria de huelga por parte de la Intersindical-CSC, y afirmó que JxCat ‘siempre estará al lado de la unidad de acción’.

La CUP el mismo viernes ya se adhirió a la llamada del sindicato: ‘Sobran razones para una huelga general’, explicó el diputado de la CUP Carles Riera en un comunicado de la formación este viernes. Los cupaires se comprometieron también a trabajar para que tenga el máximo de seguimiento porque consideran que los derechos sociales y laborales ‘están amenazados desde hace tiempo’ y que los derechos civiles y políticos ‘están en peligro’.

Entre las entidades civiles que se han adherido a la huelga, también constan la ANC y Òmnium, quienes ya se unieron a ellos el día del anuncio, y hoy ha sido el turno del sindicato Unión de Sindicatos de Trabajadores de la Enseñanza de Cataluña (USTEC).

https://www.vilaweb.cat/noticies/lindependentisme-dona-suport-vaga-coincidira-amb-comencament-judici/

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fM7K

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal