lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fJ6E

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

07/12/2017 :: Nacionales PP.Catalans

El PP pide 36 años de cárcel para cada persona que intentó ocupar su sede

x ARRAN - Alerta Solidària
Los populares les acusan de los delitos de daños y desórdenes públicos

 [Català]

36 anys de presó per defensar el referèndum

 El passat 27 de març, l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista es va plantar davant la seu del Partido Popular per defensar el dret del poble català a l’autodeterminació, un dret inqüestionable i que no necessita el permís de ningú per ser exercit. Aquella acció va marcar l’inici de la campanya “L’organització és la clau de la victòria!” amb la que Arran va posar sobre la taula la necessitat de l’organització popular per fer el referèndum i guanyar la independència.

Després de 6 detencions executades pels Mossos d’Esquadra i la Policia espanyola, el Partido Popular, com a acusació particular, demana a cadascuna de les joves 6 anys de presó per enganxar adhesius a la seu i evidenciar el seu paper cabdal en la negació dels nostres drets.

Entenem que aquesta petició és absolutament desproporcionada i demostra una vegada més la voluntat de carregar contra el jovent independentista que està organitzant-se arreu dels Països Catalans per defensar la independència, els drets de la classe treballadora i el feminisme.

Els dies posteriors a l’acció simbòlica d’Arran a la seu del PP, tots els partits polítics amb representació parlamentària -independentistes i no independentistes- excepte la CUP van condemnar-la. Ens van acusar de violentes, com ho han fet amb els Jordis, quan sabem que la violència és la que vam patir en forma de cops de porra i bales de goma el passat 1 d’octubre. Que violència és la seva repressió que manté les preses polítiques a la presó i que sembla, que ara ens hi vol a nosaltres. Que violència és la seva connivència amb el feixisme arreu del país. Que violència són les seves polítiques neoliberals que ens ofeguen com a classe treballadora que som.

Amb tot el que hem viscut els darrers mesos, constatem que l’únic camí cap a la independència passa sí o sí per la desobediència. La desobediència a les seves lleis injustes, als seus tribunals repressors, a les seves polítiques criminals i en definitiva, la desobediència a tot l’engranatge de l’Estat que s’activarà cada cop que el poble faci passes fermes cap al seu alliberament sense por i sense permís.
I aquest camí, com hem vist en la defensa dels col·legis durant l’1 d’octubre i els dies previs o en les vagues generals del 3 d’octubre i el 8 de novembre, el farà un poble mobilitzat, organitzat, desobedient i lluitador.

És més necessari que mai que continuem responent a la repressió de forma col·lectiva, que davant d’un procés polític que ha protagonitzat el poble, sigui tot el poble qui s’autodefensi davant dels atacs d’un Estat podrit i planti cara, com ho està fent, de forma solidària. I es que en les últimes hores i sempre, hem rebut tot l’escalf del moviment popular, el millor tresor d’aquest país.
Ara Arran ens enfrontem a un total de 36 anys de presó per defensar el referèndum d’autodeterminació, però això no ens farà aturar la lluita, tot el contrari, plantarem cara i seguirem defensant l’anhel de construir uns Països Catalans lliures, socialistes i feministes! I ho farem organitzant-nos, perquè sabem que l’organització és la clau de la victòria!

 

Arran

Alerta Solidària

____________

[Castellano]

36 años de prisión por defender el referéndum

 

El pasado 27 de marzo, la organización juvenil de la Izquierda Independentista se plantó ante la sede del Partido Popular para defender el derecho del pueblo catalán a la autodeterminación, un derecho incuestionable y que no necesita el permiso de nadie para ser ejercido . Aquella acción marcó el inicio de la campaña “La organización es la clave de la victoria!” Con la que ARRAN puso sobre la mesa la necesidad de la organización popular para hacer el referéndum y ganar la independencia.

Después de 6 detenciones ejecutadas por los Mossos y la Policía española, el Partido Popular, como acusación particular, pide a cada una de las jóvenes 6 años de cárcel por pegar adhesivos en la sede y evidenciar su papel capital en la negación de los nuestros derechos.

Entendemos que esta petición es absolutamente desproporcionada y demuestra una vez más la voluntad de cargar contra la juventud independentista que está organizándose en los Països Catalans para defender la independencia, los derechos de la clase trabajadora y el feminismo.

Los días posteriores a la acción simbólica de ARRAN en la sede del PP, todos los partidos políticos con representación parlamentaria -independentistas y no independentistas- excepto la CUP la condenaron. Nos acusaron de violentas, como lo han hecho con los Jordis, cuando sabemos que la violencia es la que sufrimos en forma de golpes de porra y balas de goma el pasado 1 de octubre. Que violencia es su represión que mantiene las presas políticas en la cárcel y que parece, que ahora nos quiere a nosotros. Que violencia es su connivencia con el fascismo en todo el país. Que violencia son sus políticas neoliberales que nos ahogan como clase trabajadora que somos.

Con todo lo que hemos vivido los últimos meses, constatamos que el único camino hacia la independencia pasa sí o sí por la desobediencia. La desobediencia a sus leyes injustas, a sus tribunales represores, a sus políticas criminales y en definitiva, la desobediencia a todo el engranaje del Estado que se activará cada vez que el pueblo haga pasos firmes hacia su liberación sin miedo y sin permiso.

Y este camino, como hemos visto en la defensa de los colegios durante el 1 de octubre y los días previos o en las huelgas generales del 3 de octubre y el 8 de noviembre, lo hará un pueblo movilizado, organizado, desobediente y luchador.

Es más necesario que nunca que continuamos respondiendo a la represión de forma colectiva, que ante un proceso político que ha protagonizado el pueblo, sea todo el pueblo quien se autodefienda ante los ataques de un Estado podrido y haga frente, como lo está haciendo, de forma solidaria. Y es que en las últimas horas y siempre, hemos recibido todo el calor del movimiento popular, el mejor tesoro de este país.

Ahora ARRAN  nos enfrentamos a un total de 36 años de prisión por defender el referéndum de autodeterminación, pero esto no nos hará detener la lucha, todo lo contrario, plantaremos cara y seguiremos defendiendo el anhelo de construir unos Països Catalans libres, socialistas y feministas! Y lo haremos organizándonos, porque sabemos que la organización es la clave de la victoria!

ARRAN

Alerta Solidària

 

 

 

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fJ6E

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal