lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/dD5K

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

20/02/2012 :: Nacionales PP.Catalans

[Fotos] Manifestació contra la contrareforma laboral. València.

x La Plataforma
[Cat/Cast] S'han dirigit amb crits també a la Policia Nacional espanyola dient-los "si que són valents, pegant-li als xiquets!"

[Cat]
Multitudinària manifestació contra la nova reforma laboral en València, on, de entre les diferents convocatòries, han convocat en bloc propi la CNT i hem comptat amb una convocatòria alternativa i unitària de la Coordinadora Obrera Sindical, la Comissió de l'Habitatge i la Plataforma Afectats/des per la Hipoteca, més diverses assemblees del 15M a la plaça de l'Ajuntament.
Aquest bloc no ha seguit el recorregut de la resta de la manifestació, sinó que ha romàs a la plaça de l’Ajuntament des de les 11h i han estat cridant per la Vaga General i contra la contrareforma laboral.
Baix una pancarta portada pel moviment 15M, on es llegia "y una mierda", les manifestants d'aquest bloc preguntaven “on estàveu quan Sapadors?” i cridaven “Fa falta ja una vaga general, UGT i Comissions no la volen convocar”,"Peguen a menors i feu processons", "Menys banderetes i més revolució"... quan passaven els blocs dels sindicats majoritaris UGT i CCOO per davant de l’esmentat bloc succeint-se moments de tensió.
Així mateix, s'han escoltat crits dirigits a la Policia Nacional espanyola dient-los "si que són valents, pegant-li als xiquests!", en referència a la repressió exercida cap als estudiants aquesta setmana.

[Cast]
Multitudinaria manifestación contra la nueva reforma laboral en València, donde, de entre las diferentes convocatorias, han convocado en bloque propio la CNT y hemos contado con una convocatoria alternativa y unitaria de la Coordinadora Obrera Sindical, la Comisión de la Vivienda y la Plataforma Afectad@s por la Hipoteca, más varias asambleas del 15M, en la plaza del Ayuntamiento.
Este bloque no ha seguido el recorrido del resto de la manifestación, sino que ha permanecido en la plaza del Ayuntamiento desde las 11h y han estado gritando por la Huelga General y contra la contrareforma laboral.
Bajo una pancarta traída por el movimiento 15M, donde se leía "y una mierda", las manifestantes de este bloque preguntaban “¿dónde estabais cuando Zapadores?” y gritaban: “Hace falta ya una huelga general, UGT y Comisiones no la quieren convocar”, "Pegan a menores y hacéis procesiones", Menos banderitas y más revolución"...cuando pasaban los bloques de los sindicatos mayoritarios UGT y CCOO por delante del mencionado bloque, sucediendose momentos de tensión.
Asimismo, se han escuchado gritos dirigidos a la Policía Nacional española diciéndolos "si que son valientes, pegándole a los niños", en referencia a la represión ejercida hacia l@s estudiantes esta semana.

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/dD5K

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal