lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fV2a

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

18/11/2020 :: Nacionales PP.Catalans

La Generalitat manté la petició de presó en el judici contra l’independentista Adrià Sas

x Alerta Solidaria
Malgrat el compromís del Govern de retirar alguna de les acusacions contra l’Adrià, ha mantingut l’acusació de 5 anys i mig de presó contra l’independentista

Malgrat el compromís del Govern de la Generalitat de retirar alguna de les acusacions contra l’Adrià, entre d’altres la de desordres públics i atemptat a l’autoritat, ha mantingut l’acusació de 5 anys i mig de presó contra l’independentista.

L’Adrià fou detingut pels Mossos d’Esquadra en el marc de la investigació al voltant de les protestes del primer aniversari de l’1 d’octubre. Aquell dia, la gent es concentrava massivament davant del Parlament per reclamar i exigir el que el poble va fer possible defensant les urnes i els col·legis aquell 1 d’octubre del 2017.

La fiscalia i la Generalitat l’acusen de desordres públics, atemptat contra l’autoritat i lesions i li sol·liciten 7 anys de presó la fiscalia i 5 anys i mig la Generalitat.

Malgrat els suposats compromisos dels grups de Junts Per Catalunya i Esquerra Republicana de Catalunya al Parlament de la Generalitat del principat, el govern de la Generalitat ha mantingut l’acusació de 5 anys i mig de presó contra l’Adrià. La defensa, per la seva part, ha sol·licitat la lliure absolució.

Davant la rumorologia mal intencionada del Govern de la Generalitat, des d’Alerta Solidària s’aclareix que:

L’acusació particular del Govern de la Generalitat en cap cas ha retirat cap de les acusacions penals contra l’Adrià, ni ha demanat cap ajornament.L’acusació particular del Govern de la Generalitat ha impulsat en tot moment l’acusació penal contra l’Adrià i el procés penal contra aquest provocant, juntament amb fiscalia que s’enfrontin a peticions de fins a 7 anys de presó.

 I en definitiva des d’Alerta Solidària es vol deixar meridianament clar en cap cas es permetrà que el Govern de la Generalitat mercadegi amb l’empresonament de les persones represaliades per motius polítics, impulsant-ne les acusacions penals i les peticions desorbitades de presó. Encara menys participarà en operacions de rentat de cara del Govern del Principat que intenta a darrera hora desresponsabilitzar-se de les futures condemnes contra independentistes sense, ni tan sols retirar acusacions penals contra aquests, tal com s’havien compromès.

Alerta Solidària exigeix de forma immediata una disculpa pública del Govern de la Generalitat cap a les independentistes en risc d’empresonament i la retirada immediata de les vora 50 acusacions de presó que actualment té formulades contra independentistes.

 Països Catalans, 17 de novembre de 2020

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fV2a

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal