lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fY1O

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

30/05/2021 :: Barcelona

Mobilització a Barcelona per l’absolució dels tretze estudiants de ‘La pública a judici’

x Vilaweb
El judici és previst la setmana vinent i en total hi ha una petició de penes de 111 anys de presó

Saps de la qualitat de VilaWeb i de com t'interessen els temes que tractem. Però ens pots ajudar a fer-ho encara molt millor si et fas subscriptor i amb això ens ajudes a sostenir l'equip que pot preparar tots aquests articles. Fes-te subscriptor ací.

Una mobilització ha reclamat aquest vespre als carrers de Barcelona l’absolució dels tretze estudiants encausats durant les protestes del 2017 per demanar la rebaixa de les taxes universitàries. El judici és previst la setmana vinent i en total hi ha una petició de penes de 111 anys de presó.

Amb el lema ‘La pública a judici: absolució’, la marxa ha començat passades les 19.00 de la tarda a la plaça de la Universitat i ha acabat a la plaça d’Antonio López, al final de la Via Laietana. “La solidaritat, la nostra millor arma” i “qui sembra la misèria recull la ràbia” són alguns dels càntics que s’han sentit a la manifestació, que s’ha desenvolupat sense incidents i ha estat convocada pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC).

“No els fa por que defensem la rebaixa de les taxes, sinó que ens organitzem com a estudiants i joves treballadors. Transformem cada cas repressiu en un cop contra el seu sistema”, han defensat en un piulet ‘La pública a judici’. El judici als investigats, acusats de desordres i danys, se celebrarà els dies 3 i 4 de juny i la fiscalia els demana 8 anys i mig de presó per a cadascú i una multa de 140.000 euros.

https://www.vilaweb.cat/noticies/manifestacio-publica-judici-barcelona/

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fY1O

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal