lahaine.org

compartir

                    

Dirección corta: https://lahaine.org/fY5F

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

04/07/2021 :: Barcelona

Moisès Fernández: 'He rebut amenaces de mort i la meva dona, amenaces de violació, pel meu cas'

x Clara Ardévol Mallol i Albert Salamé
Entrevista a Moisès Fernández, a qui demanen quatre anys i sis mesos de presó arran de la vaga del 8-N

Moisès Fernández: “He rebut amenaces de mort i la meva dona, amenaces de violació, pel meu cas”

Entrevista a Moisès Fernández, a qui demanen quatre anys i sis mesos de presó arran de la vaga del 8-N · Ja va ser condemnat per desordres públics pel mateix cas i ha guanyat un judici per amenaces de l'extrema dreta

Moisès Fernández va ser condemnat a un any de presó per un delicte de desordres públics greus arran de la vaga general del 8 de novembre de 2017. Ara ha d’afrontar un nou judici relacionat amb aquella vaga i amb un dels episodis que es comenten en la primera sentència. Un motorista que era a la ronda de Dalt quan els manifestants van tallar-la l’acusa d’haver-lo agredit i haver-li malmès cinc dents, i per això la fiscalia li demana quatre anys i sis mesos de presó. Alhora, Fernández acusa el motorista d’haver-lo agredit a ell. Explica que sempre han tingut més proves a favor seu que no pas a favor del motorista, però que, tot i això, l’altra sentència va donar per provada l’agressió. Per tant, té poques esperances posades en aquest judici, que es farà dilluns a l’Audiència de Barcelona i que, a més, resoldrà la mateixa sala.

Parlem amb Moisès Fernández sobre el seu cas al Casal Popular 3 Voltes Rebel de Nou Barris, on ha estat implicat en diverses lluites veïnals. Diu que agraeix poder parlar després de tot aquest temps perquè, mentre que el motorista sí que ha tingut espai mediàtic, ell de moment no havia pogut explicar la seva versió. Explica que afronta el judici amb forces, però essent realista, i també relata com l’ha afectat un procés en què, fins i tot, ha rebut amenaces de l’extrema dreta.

Què va passar el dia de la vaga del 8-N i per què us demanen gairebé cinc anys de presó?
PreviousNext123

el vostre cas hi ha diversos judicis: aquest a què feu referència, per desordres públics també arran de la vaga del 8-N i en el qual us van condemnar a un any de presó, el judici per les amenaces que heu rebut i el judici que teniu dilluns, en què hi ha acusacions creuades: acuseu el motorista d’agressió i el motorista us acusa del mateix. 
https://www.vilaweb.cat/noticies/entrevista-moises-fernandez-vaga-8n/

compartir

                    

Dirección corta: https://lahaine.org/fY5F

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License ::

Principal