lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/eM8W

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

03/12/2014 :: Nacionales PP.Catalans

Ordre de desallotjament del Banc Expropiat prorrogat fins al 31 de desmebre

x Banc Expropiat
Así pues el desalojo del Banco Expropiado se puede producir en cualquier momento del mes de diciembre

Catalan

No han vingut.

L’ordre d’execució de desallotjament que teníem fixada per a la 2a quinzena de novembre no s’ha produït. No sabem quins són els motius que han portat als mossos d’esquadra a sol.licitar una pròrroga fins al 31 de desembre.

Però sabem que és així, i continuem dient que no marxem, que resistirem i que us seguim necessitant. Volem donar les gràcies pel suport que estem rebent de totes les persones que es van passant pel Banc, d’aquelles que estan atentes al dia que vinguin i de les que se sumen a les convocatòries a la resta de barris i pobles. Totes formem part de la resistència. La vostra solidaritat està fent possible que continuem amb forces per encarar aquest mes de desembre.

Així doncs el desallotjament del Banc Expropiat es pot produir en qualsevol moment del mes de desembre. No volem que això passi, intentarem aturar-lo, i això només ho podem fer amb el suport de totes plegades.

Castellano

No han venido.

La orden de ejecución de desalojo que teníamos fijada para la 2a quincena de noviembre no se ha producido. No sabemos cuáles son los motivos que han traído a los mozos de escuadra a solicitar una prórroga hasta el 31 de diciembre. Pero sabemos que es así, y continuamos diciendo que no marchamos, que resistiremos y que os seguimos necesitando. Queremos dar las gracias por el apoyo que estamos recibiendo de todas las personas que se van pasando por el Banco, de aquellas que están atentas al día que vengan y de las que se suman a las convocatorias al resto de barrios y pueblos. Todas formamos parte de la resistencia. Vuestra solidaridad está haciendo posible que continuamos con fuerzas para encarar este mes de diciembre.

Así pues el desalojo del Banco Expropiado se puede producir en cualquier momento del mes de diciembre. No queremos que esto pase, intentaremos pararlo, y esto sólo lo podemos hacer con el apoyo de todas juntas.

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/eM8W

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal