lahaine.org

compartir

                    

Dirección corta: https://lahaine.org/bR8D

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

21/01/2009 :: Nacionales PP.Catalans

Se concentran en los juzgados exigiendo la retirada de la orden de desalojo contra La Teixidora

x La Haine - Barcelona
Han presentado un texto firmado por 40 colectivos en el cual se denuncian las irregularidades jurídicas que han tenido lugar en el proceso.

En el día de hoy, martes 20 de Enero, unas 40 personas se han concentrado delante de los juzgados de lo penal exigiendo que la jueza del juzgado número 20 retire la orden de desalojo cautelar contra este centro social. Dos personas de la asamblea del CSOA La Teixidora han accedido al juzgado a entregar un documento, que han firmado unos 40 colectivos del Poblenou y de la ciudad de Barcelona, en el que se exponen 7 motivos por los cuales se defiende que la orden cautelar se ha tomado de una manera totalmente irregular. Se ha leído el comunicado firmado por los colectivos, y se han gritado consignas contra este desalojo y llamando a la resistencia contra los desalojos.

Posteriormente, el grupo de personas ha ido cortando varias calles hasta llegar a Vía Laietana, a la sede de la cámara de propiertarios de Barcelona, donde han entrado varixs activistas y han tirado y entregado manuales pedagógicos de la vergonya (manifiesto que han elaborado lxs activistas del centro social para denunciar las vergonyas que tienen lugar en la ciudad). Posteriormente, y tras el cierre agresivo de la persiana de seguridad, han procedido a cortar el tráfico justo enfrente. Unos minutos después se ha desconvocado la protesta, tras dejar claro lxs activistas del CSOA La Teixidora que no van a dejar que se desaloje el centro social sin oponer resistencia. Se está llevando a cabo una maratón de actividades en el centro (www.teixidora.squat.net), y cabe recordar que en el caso de que lo desalojen se convoca a las 19h del día siguiente en la puerta del centro social.

Fotos:

Text de suport al CSOA La Teixidora:

7 raons per la retirada de l'ordre de desallotjament cautelar

Davant l'ordre de desallotjament cautelar del CSOA La Teixidora, ubicat al Poblenou, i signada pel jutjat d'instrucció nº20 el dia 29 de desembre, els col·lectius sota-signants volem expressar el nostre desacord i demanar la retirada de l'ordre de desallotjament tenint en compte els següents arguments:

1.Que l'edifici en qüestió portava més de 30 anys en un estat de total i absolut abandó, tal i com està perfectament documentat.

2.Que la millora física a conseqüència de la feina de rehabilitació realitzada en el darrer any és innegable.

3.Que es tracta d'un edifici històric del barri, el qual va ser construït i obert a principis de segle XX per veïns i veïnes fins que al 1939 va ser clausurat i incautat per la Falange.

4.Que des de l'inici del projecte de Centre Social s'ha realitzat una important tasca social i política, i s'han generat gran nombre d'activitats obertes al barri i a la ciutat. A més, cal tenir present que al barri hi manquen espais d'aquest tipus i se'n reclamen.

5.Que s'han produït irregularitats durant el procés legal, en concret no s'ha deixat formar part del mateix a la part acusada fins el final, quan la decisió ja estava presa. La qual cosa ha creat un estat d'indefensió envers una de les parts i una visió esbiaxada i parcial sobre el litigi.

6.Que es vol tirar endavant un desallotjament cautelar per la via penal sense ni tant sols respondre al recurs presentat per part de les persones implicades en aquest projecte.

7.Que la urgència al·legada per l'aplicació del desallotjament cautelar perd la raó en un espai on la “propietat” no podrà realitzar obres a l'edifici durant tot el proper any donada la moratòria de permisos d'obres que afecta el Casc Antic de Poblenou

Per tot això, afirmem que l'ús de la via penal i d'una mesura cautelar és desproporcionada i que s'haurien de considerar immediatament aquests 7 elements, juntament amb el recurs presentat per part de l'assemblea del CSOA La Teixidora.

Para firmar el manifiesto enviar un mail a lateixidora@gmail.com

compartir

            

Dirección corta: https://lahaine.org/bR8D

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License ::

Principal