lahaine.org

compartir

                    

Dirección corta: https://lahaine.org/fZ0u

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

02/09/2021 :: Barcelona

Tècnics en Lluita Salvem les Ambulàncies

x CGT Catalunya
Des de Tècnics en Lluita i Salvem les Ambulàncies hem convocat una reunió amb tots els sindicats i plataformes del sector a Catalunya

TÈCNICS EN LLUITA
SALVEM LES AMBULÀNCIES
Nota de premsa

Des de Tècnics en Lluita i Salvem les Ambulàncies hem convocat una reunió amb tots els sindicats i plataformes del sector a Catalunya el pròxim 3 de setembre a les 10 del matí a l’Ateneu Enciclopèdic Popular situat al carrer de la Reina Amàlia, 38 de Barcelona. La reunió serà retransmesa en directe per la plataforma YouTube.


La temàtica a tractar és la internalització del servei d’ambulàncies per part del govern de Catalunya i el departament de salut a l’empresa pública SEM.


Les treballadores i treballadors hem dit prou a un sector que no sosté més la precarització i la poca o nul·la eficàcia del sistema mitjançant empreses privades. No aguantem més, i mitjançant la unió de tots i totes, no descartem fins i tot, parar totes les ambulàncies de Catalunya. No se sap el que es té, fins que es perd.


Aquesta reunió és un esdeveniment únic, al qual s’uneix el servei d’ambulàncies, 112 i 061 per a dur a terme accions contundents. Fins i tot, la parada indefinida incomplint els serveis mínims fins que el govern se senti a negociar la internalització. Estem cansades i cansats de ser menyspreats.


Intentarem el diàleg, però si no es pot, utilitzarem altres vies sense que ens tremoli el pols.


#TotSomSEM

compartir

                    

Dirección corta: https://lahaine.org/fZ0u

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License ::

Principal