lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fR24

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

17/03/2020 :: Nacionales PP.Catalans

[Video] CGT Catalunya: 'La sanitat catalana necessita material de prevenció'

x CGT Catalunya
Roda de premsa amb delegats i delegades de la CGT a l’Hospital de Bellvitge, sector d’ambulàncies, serveis d’atenció domiciliària i sanitat

Les seccions sindicals de la CGT de Catalunya a la sanitat estem comprovant la manca d’equips de protecció individual en els nostres professionals. És molt important que els i les treballadores de la Sanitat estiguin ben protegides tant per l’alt risc al que es veuen sotmeses com per la imprescindible necessitat social de poder atendre a la població sense haver de caure malalts.

Concretament les àrees amb majors dificultats estan en: personal d’ambulàncies, Serveis d’Atenció Domiciliària, personal sanitari d’hospitals i ambulatoris.Les administracions públiques han de ser molt més agressives per a supervisar tant a empreses externalitzades com per garantir que el material homologat estigui en plena disposició.

Cal fer requises allà on se sàpiga que hi ha mascaretes i bates homologades, cal obligar a empreses químiques a produir els productes d’esterilització que necessita la societat i intervindre els stocks de protecció que tinguin disponibles.

No hi ha cap motiu pel pànic, però sí per exigir a les administracions catalana i de l’estat que deixin de mirar cap a una altra banda i actuin de forma enèrgica i immediata sobre aquestes questions.

compartir

                          

Dirección corta: https://lahaine.org/fR24

 

Contactar con La Haine

Envíanos tus convocatorias y actividades!

 

La Haine - Proyecto de desobediencia informativa, acción directa y revolución social

::  [ Acerca de La Haine ]    [ Nota legal ]    Creative Commons License    [ Clave pública PGP ] ::

Principal